Šit Dizajn Digital art

Politika Zasebnosti

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, ki mu posvečamo izredno skrb in pozornost.

Šit Dizajn Digital Art se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in GDRP Uredbo EU.  

Osebni podatki se bodo uporabljali samo za interne namene podjetja Šit Dizajn Digital Art in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Katere podatke zbiramo

Za potrebe poslovanja Šit Dizajn Digital Art Spletne Trgovine zbiramo naslednje podatke uporabnikov

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Šit Dizajn Digital Art med drugimi shrani tudi druge piškotke – VEČ O PIŠKOTKIH.

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Šit Dizajn Digital Art shranjujejo trajno, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Uporaba osebnih podatkov

Šit Dizajn Digital Art. vaše osebne podatke uporablja v naslednje namene//

Izjeme razkritja osebnih podatkov

Podatki, ki jih Šit Dizajn Digital Art zbira in obdeluje, bodo razkriti le v primeru obveznosti določene z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Šit Dizajn Digital Art.